Slik fungerer det

Hvis du ønsker å søke om støtte til et prosjekt, enten det er en sak, en bok, en dokumentar, et område eller en pågående publikasjon, kan du registrere deg på Paragraf100. Legg inn en beskrivelse av prosjektet, forklar hva du søker støtte til og gjerne hva du planlegger å gjøre med prosjektet i etterkant. Denne beskrivelsen blir lagt ut på sidene til Paragraf100 for en bestemt, valgt periode, hvor også innsamlingsmålet vil vises. Prosjektet ditt kommer til å vises på forsiden av Nettavisen, men det er hovedsakelig opp til deg å spre prosjektet – for eksempel i sosiale medier.

Slik legger du inn prosjektet

Prosjektet ditt må ha et mål, som for eksempel kan være å samle inn 100 000 kroner innen 1.november. Når du legger inn et prosjekt, begynner du med å skrive inn tittel på prosjektet ditt og hvor mye du ønsker å samle inn (prosjektmål). Du kan også be om annen støtte, eksempelvis i form av kontorplass eller kilder som ikke går direkte på konkrete pengesummer. Dette skriver du i så fall inn i prosjektbeskrivelsen, ikke prosjektmålet. I kommentarfeltet kan du kommunisere med de som ønsker å bidra til prosjektet, også når det gjelder denne type støtte.

Etter å ha fastsatt dine mål fortsetter du nedover med å fylle inn alle detaljer. Kort prosjektbeskrivelse er det som kommer opp på forsiden av Paragraf 100, mens lang er synlig når du klikker inn på prosjektet. Antall nivåer endrer du dersom du ønsker at man skal kunne donere forskjellige summer. Dette kan f.eks. være 3 nivåer, hvor nivå 1 er den laveste summen, nivå 2 litt høyere og nivå 3 den høyeste summen. På nivågrense skriver du inn det som er maks innsamlet sum på nivået. Skriv inn samme tekst på kort og lang nivåbeskrivelse.

Du er selv ansvarlig for prosjektene dine og hvordan du håndterer prosessen både underveis og etterpå, men vi oppfordrer til å følge Vær Varsom-plakaten.  Les også våre vilkår og betingelser her.

NB! Paragraf 100 tar et gebyr på 5% av summen når noen støtter ditt prosjekt. Dette blir automatisk trukket fra beløpet du mottar.

Legg inn prosjekt